Солянка на сковороді - Image

Солянка на сковороді

Number of servings: 6Cooking time: 2 h 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Така солянка більше нагадує звичайне овочеве рагу, але головними інгредієнтами даного блюда є квашена капуста і солоні огірки, ну і, звичайно, різні види м'яса: яловичина, сосиски, окіст ін. У результаті додавання всіх складових страви, солянка виходить дуже смачною і насиченою. Солянка на сковороді - це не тільки смачне друге блюдо, але і досить корисне. Важливо при приготуванні цієї солянки позбутися насиченого смаку кислоти і розсолу квашеної капусти. З цією метою капусту на кілька хвилин кладуть в окріп, потім відкидають на друшляк, а остигнуту віджимають. Ароматна солянка на сковороді обов'язково сподобається вашим близьким і гостям.

Ingredients

Яловичина

250 г.

Жир

2,5 ст. л.

Квашена капуста

500 г.

Лимон

1/2 шт.

Маслини

за смаком

Цибуля

2 шт.

Морква

1 шт.

Окіст

100 г.

Солоний огірок

3 шт.

Сіль

за смаком

Сосиски

100 г.

Сухарі панірувальні

2 ст. л.

Томатна паста

2 ст. л.

Чорний мелений перець

за смаком

Preparation steps

01

Квашену капусту віджати від розсолу, додати жир, злегка обсмажену цибулю, моркву, томатну пасту. Тушкувати 2 години.

02

Варені сосиски, окіст, яловичину нарізати тонкими скибочками, злегка обсмажити. Додати очищені від шкірки і насіння солоні огірки, нарізані скибочками, тушкувати 30 хвилин.

03

Сковороду змастити жиром, додати шар тушкованої капусти, шар тушкованих м'ясних продуктів, знову шар капусти, посипати сухарями, полити олією і смажити 10 хвилин.

04

Солянку прикрасити лимоном, солоними огірками, маслинами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min