Шніцель зі збірних овочів у молочному соусі - Image

Шніцель зі збірних овочів у молочному соусі

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Виявляється, така страва як шніцель може бути не тільки смачною, але і корисною. Пропонуємо Вашій увазі шніцель зі збірних овочів в молочному соусі. Як Ви зрозуміли, до даної страви м'ясо не має ніякого відношення. Шніцель формується з тушкованих овочів: капусти, моркви, огірка. Сполучною сумішшю служать збиті яйця і манна крупа, яка робить шніцелі м'якими, соковитими і повітряними. А найголовніше, що ці чудові овочеві котлетки не потрібно смажити у шкідливому фритюрі. Вони запікаються в духовці в молочному соусі. Пропоновану страву рекомендується вживати людям з хворобами серця, нирок, а також при гіпертонії. Ось такий простий рецепт здорової їжі.

Ingredients

Капуста білокачанна

75 г.

Морква

50 г.

Огірки

40 г.

Молоко

75 мл.

Масло вершкове

20 г.

Цукор

5 г.

Яйце куряче

0,5 шт.

Крупа манна

10 г.

Борошно пшеничне

15 г.

Сир

5 г.

Preparation steps

01

Нашаткувати моркву, розігріти сковороду з вершковим маслом, висипати моркву в сковороду, влити трохи води, протушкувати, перекласти в миску.

02

Капусту нашаткувати, додати в розігріту сковороду, влити 20 мл. молока, також протушкувати. Перекласти до моркви.

03

У суміш моркви і капусти додати яйце, манну крупу, цукор і попередньо натертий огірок. Ретельно перемішати всі інгредієнти, сформувати шніцелі.

04

Змішати в мисці молоко, яке залишилося, всипати 5 г. борошна. Викласти шніцелі у форму для випікання, залити зверху молочним соусом, посипати тертим сиром, випікати в духовці до повної готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Шніцель зі збірних овочів у молочному соусі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua