
Печиво з хурми
Представляємо вашій увазі незвичайне печиво з хурми. Печиво готується зовсім не довго. Для його випічки дуже добре використовувати хурму, яка дуже переспіла. В принципі, і печиву добре, і хурмі теж, бо дуже стигла хурма погано зберігається, а так з'явилася сфера її використання. Завдяки хурмі, печиво набуває прекрасного, сонячного кольору. А ще хурма дуже корисна, тому таке печиво наситить ваш організм всіма необхідними речовинами і мікроелементами. Хурма має тонізуючі властивості. Вона покращує апетит, підвищує працездатність, заспокоює нервову систему. Тому таке печиво з ранку буде дуже доречним, так як задасть вам енергії і тонусу на цілий день.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Persimmon Korolek
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Walnut
200 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
100 г.
7 Flour 1kg
160 г.
Dobryk Baking Powder
7 г.
Spice Cinnamon Ground
5 г.
Eco Ground Nutmeg
5 г.
Preparation steps
01
Хурму розрізати пополам, акуратно, щоб не потрапила шкірка, витягнути ложечною м'якуш, видалити зернята. Подрібнити м'якуш хурми у блендері або просто розім'яти виделкою. Просіяти борошно, змішати з корицею, мускатним горіхом та розпушувачем.
02
Збити масло з цукром та яйцем, додати пюре з хурми, горіхи (їх порубати ножем або розім'яти, але не дуже дрібно), всипати борошно та замісити тісто. Воно буде рідкуватим, тому викладати на деко потрібно або ложкою змоченою у воді, або перекласти тісто в кондитерський мішечок та видавити кружечки.
03
Деко потрібно застелити папером для випікання та трохи змастити його маслом. Випікати печиво 15 хвилин при температурі 180°С. Смачного!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores