Солоні сирники з бринзою та зеленню - Image

Солоні сирники з бринзою та зеленню

Number of servings: 2Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ми звикли, що сирники - це хороша закуска до чаю. Вони завжди солоденькі і легенькі. Іноді з додаванням сухофруктів. Але існує чимало рецептів солоних сирників, які можна подавати і до основного столу. У рецепті цих сирників є бринза і зелень, що надає їм особливий смак (який має бринза), ну а зелень - прекрасний аромат. Не забуваємо і про користь всіх інгредієнтів, що тут присутні. Кисломолочні продукти потрібні нам практично щодня, ну а зелень також дуже важлива для підтримки здоров'я. Разом - це чудова страва, яку можна їсти навіть просто так, а можна подавати з будь-яким салатом чи соусом або ж просто овочами.

Ingredients

Кисломолочний сир

300 г.

Сир (бринза)

50 г.

Борошно

60 г.

Яйце

1 шт.

Кріп

15 г.

Олія

40 г.

Сметана

100 г.

Зелена цибуля

8 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно змішати сир, яйце та просіяне борошно. Сир та кріп подрібнити в блендері (або руками), додати до тіста. Добре перемішати.

02

Сформувати сирники, час від часу змочуючи руки водою. Потім обсмажити сирники на розігрітій олії з двох сторін.

03

До цих сирників можна приготувати соус, змішавши в блендері сметану та зелену цибулю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Солоні сирники з бринзою та зеленню – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua