Салат із сайрою - Image

Салат із сайрою

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дуже смачний і ситний салат, для приготування якого не вимагається наявність складних продуктів. Головний секрет успіху салату з сайрою - у правильно обраному продукті. Ідеальний склад консервованої сайри – це сама риба в поєднанні з рослинним маслом, лавровим листом, сіллю і перцем. Шматки риби повинні бути цілими, рівномірними за кольором і не повинні розвалюватися. Консерви з магазину, приготовані методом холодного копчення з додаванням різних приправ і спецій, чудово підходять для приготування салату з сайрою. Подати таку закуску можна до будь-якого свята або до звичайного обіду чи вечері.

Ingredients

Консервована сайра

1 банка (250 г.)

Рис

150 г.

Цибуля ріпчаста

100 г.

Яйця

3 шт.

Майонез

100 г.

Петрушка

10 г.

Cіль

за смаком

Preparation steps

01

З банки з сайрою вилити олію, рибу викласти в салатник і гарненько розім'яти виделкою.

02

Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Потім її помістити в тарілку і залити окропом на 5 хвилин. Потім воду злити.

03

Яйця відварити, остудити, пропустити через яйцерізку.

04

Петрушку промити і дрібно нарізати.

05

Рис відварити до готовності.

06

У салатник із сайрою додати цибулю, яйця, рис і петрушку. Все ретельно перемішати і, при необхідності, посолити за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат із сайрою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua