Салат із молодого шпинату і грибів - Image

Салат із молодого шпинату і грибів

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей смачний і корисний салат гармонійно поєднує в собі бекон, гриби і шпинат. Шпинат містить велику кількість клітковини, білка, калію, заліза. Він допомагає підтримувати нормальну вагу і втрачати зайву, зміцнює зуби, нервову систему, а сік шпинату - в цілому імунітет. У їжу краще вживати свіже переросле листя через присутність в старому листі великої кількості щавлевої кислоти, яка шкідлива при деяких захворюваннях. Замість печериць можна використовувати лісові гриби або гливи. Шпинат завдяки своєму нейтральному смаку чудово поєднується практично з будь-якими продуктами і хороший в самих різних поєднаннях.

Ingredients

Бекон

3 скибочки

Часник

2 зубчики

Оливкова олія

2 ст. л.

Червоний винний оцет

2 ст. л.

Діжонська гірчиця

2 ч. л.

Цукор

2 ч. л.

Чебрець

2 ч. л.

Шпинат

100 г.

Печериці

200 г.

Кедрові горішки

50 г.

Preparation steps

01

Бекон нарізати великими квадратами, часник - тонкими пластинами. Шпинат і гриби порізати середніми шматочками.

02

Обсмажити бекон, гриби і часник в сковороді до злегка золотистого відтінку. Вийняти і викласти на паперовий рушник.

03

Для заправки злегка збити разом олію, оцет, гірчицю, цукор і чебрець.

04

Викласти шпинат і гриби у велику миску, посипати горішками, полити заправкою і злегка перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат із молодого шпинату і грибів – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua