Салат з м'ясом і чорносливом - Image

Салат з м'ясом і чорносливом

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Будь-яка страва, у складі якої є сухофрукти, зокрема чорнослив, відрізняється особливо тонким, але терпким фруктовим смаком з «димком», що запам'ятовується надовго. Особливо прекрасно чорнослив відчуває себе у складі м'ясних салатів і закусок. Переваги таких салатиків в тому, що вони завжди приголомшливо виглядають, тому будуть доречні на Вашому святковому столі; готуються дуже швидко і не вимагають ніяких умінь. І найголовніше – вони незмінно смачні, ситні і, безумовно, корисні. Рекомендуємо приготувати один з таких чудових шарових салатів, у складі якого крім чорносливу та відвареного курячого філе присутня картопля, буряк і свіжа зелень. Оригінально, смачно і ефектно.

Ingredients for the recipe

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
205.08

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

per 1 kg

Ingredients

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

400 г.

Almond Pitted Prunes 75g

150 г.

Packed Potatoes

300 г.

Beetroot

300 г.

Fresh Greens Mix 100g

40 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

40 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити. М'ясо нарізати кубиками або скибочками.

02

Чорнослив залити окропом і дати набрякнути. Потім нарізати чорнослив соломкою або шматочками.

03

Картоплю і буряк відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min