Салат з авокадо, помідорами, маслинами і пармезаном - Image

Салат з авокадо, помідорами, маслинами і пармезаном

Number of servings: 2Cooking time: 7 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Плануючи святкове меню, Ви напевно задумалися про те, що салатики, які регулярно подаються на стіл, вже набридли. Будь-якій господині завжди хочеться здивувати гостей, приготувавши таку страву, яка вразить своїм ефектним виглядом і несподіваними смаковими нотками. Саме про таку салатну закуску піде мова. Вашій увазі дивовижний салат з авокадо, помідорами, маслинами і пармезаном. Вишуканість страві додає, звичайно ж, екзотичний для нас, але встигший полюбитися плід авокадо. Цей фрукт славиться не тільки корисними властивостями, але й пікантним хвойно-горіховим смаком. У поєднанні з простими, але вдало підібраними інгредієнтами, салатик отримує ніжний, делікатний смак, який порадує всіх гостей.

Ingredients for the recipe

Avocado 500g
169.00

Avocado 500g

500 g

Ingredients

Avocado 500g

1 шт.

Cherry Mix Tomatoes 300g

120 г.

Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g

60 г.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

20 г.

Lollo Bionda Green Salad

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

10 мл.

Lemon

20 г.

Preparation steps

01

Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть пластинками. Збризнути авокадо лимонним соком. Помідори помити і нарізати четвертинками. Салат помити і просушити.

02

Сир натерти на дрібній тертці. Маслини нарізати кільцями. Викласти все на тарілку, полити олією і посипати сиром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min