
Салат з авокадо, помідорами, маслинами і пармезаном
Плануючи святкове меню, Ви напевно задумалися про те, що салатики, які регулярно подаються на стіл, вже набридли. Будь-якій господині завжди хочеться здивувати гостей, приготувавши таку страву, яка вразить своїм ефектним виглядом і несподіваними смаковими нотками. Саме про таку салатну закуску піде мова. Вашій увазі дивовижний салат з авокадо, помідорами, маслинами і пармезаном. Вишуканість страві додає, звичайно ж, екзотичний для нас, але встигший полюбитися плід авокадо. Цей фрукт славиться не тільки корисними властивостями, але й пікантним хвойно-горіховим смаком. У поєднанні з простими, але вдало підібраними інгредієнтами, салатик отримує ніжний, делікатний смак, який порадує всіх гостей.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Avocado 500g
1 шт.
Cherry Mix Tomatoes 300g
120 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
60 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
20 г.
Lollo Bionda Green Salad
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
10 мл.
Lemon
20 г.
Preparation steps
01
Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть пластинками. Збризнути авокадо лимонним соком. Помідори помити і нарізати четвертинками. Салат помити і просушити.
02
Сир натерти на дрібній тертці. Маслини нарізати кільцями. Викласти все на тарілку, полити олією і посипати сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores