Пиріжки із картоплею (печені) - Image

Пиріжки із картоплею (печені)

Number of servings: 8Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ці пиріжки одним своїм виглядом викликають сильне бажання швидше їх спробувати. Ви тільки погляньте, які вони апетитні та м'які. Адже досить замісити дріжджове тісто, викласти на нього начинку і відправити все в духовку. Ви дістанете звідти золотисті і дуже красиві пиріжки, які наповнять своїм запахом всю кухню. Ви можете брати їх з собою на роботу в якості обіду або маленького перекусу, а ще пригощати колег. Або давати дітям з собою в школу. Такі пиріжки стануть незамінним помічником для будь-якої господині. Тому можете навіть не сумніватися, а відразу приступати до приготування пиріжків з картоплею.

Ingredients

Мука

400 г.

Свіжі дріжджі

20 г.

Вода

300 мл.

Сіль

1 ч. л.

Цукор

2 ст. л.

Вершкове масло

1 ст. л.

Картопля

5 шт.

Яйця

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Олія рослинна

50 г.

Preparation steps

01

В теплій воді розвести дріжджі. Потім додати сіль та сахар, вершкове масло, одне яйце і поступово висипати 400 грам просіяної муки. Замісти тісто, залишити в теплому місці і дати йому підійти приблизно в два рази.

02

Тим часом помити, почистити та нарізати невеликими кубиками цибулю і обсмажити на рослинній олії. Картоплю помити, відварити та очистити від шкірки, нарізати невеликими шматками та змішати із смаженою цибулею.

03

Потім тісто розкачати, розділити на невеликі частини, зліпити пампушки, викласти невелику кількість начинки і сформувати пиріжки.

04

Потім викласти їх на змащене рослинною олією деко і випікати в розігрітій до 200°С духовці. Випікати протягом 20-25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Пиріжки із картоплею (печені) – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua