
Овочевий суп по-прованськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Food Studio Chicken Broth 500ml
1 л.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Zucchini
2 шт.
Packed Potatoes
1 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
3 зуб.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Rosemary
1/4 ч. л.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
1/4 ч. л.
Eco Marjoram
1/4 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Wheat croutons 200g
30 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Особливість цього супу в тому, що спочатку всі інгредієнти (крім бульйону) потрібно спекти, а потім варити.
02
Цукіні, цибулю і картоплю нарізати кубиками, помідори – скибочкам, перець - соломкою.
03
Овочі викласти на деко, додати 3 цілих зубчики часнику, посипати травами і побризкати оливковою олією.
04
Деко з овочами поставити в духовку, розігріту до 200°С і запікати 25 хвилин.
05
Далі потрібно приступити до бульйону. Курячий бульйон потрібно довести до кипіння і перекласти в нього готові овочі.
06
Суп потрібно варити 10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.
07
Грінки можна додати перед подачею на стіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores