
Манні фрикадельки для супу або десерту
Якщо ви хочете швидко приготувати смачний і оригінальний суп, який буде не занадто жирним, але при цьому досить ситним, то вам слід приготувати суп з манними фрикадельками. Варити манні фрикадельки потрібно в киплячій, злегка підсоленій воді, а краще в бульйоні, не більше 4-5 хвилин. Фрикадельки, відварені у звичайній воді без солі, можуть стати основою для солодкого десерту. Додавання в манну кашу пармезану надає аромат і незабутній смак фрикаделькам. Ніжний суп з манними фрикадельками сподобається навіть самій вибагливій дитині. Смачно, корисно і швидко - все, що потрібно для чудового обіду.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
4,5 ст. л.
Terra Brand M Semolina 800g
3,5 ст. л.
Homemade Butter
1,5 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
1,5 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
0,5 шт.
Preparation steps
01
Покласти вершкове масло в невелику каструлю, поставити її на середній вогонь, розтопити масло. Влити в каструлю воду і додати сіль. Висипати манку, ретельно перемішати. Постійно помішуючи, готувати, поки манка не буде прилипати до стінок каструлі.
02
Додати в кашу попередньо збите яйце і натерти в каструлю пармезан.
03
За допомогою ложки сформувати кульки з манної маси. Відварити фрикадельки в підсоленій киплячій воді, протягом 4-5 хвилин, у разі якщо фрикадельки для супу, якщо ж для десерту, тоді солити воду не потрібно, і при приготуванні тіста для фрикадельок сіль замінити на рівну кількість цукру.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores