Курячий рулет з крабом - Image

Курячий рулет з крабом

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Для начинки курячих рулетиків можна використовувати самі різні продукти, наприклад, гриби, горіхи, овочі, сухофрукти, сир. У запропонованому рецепті начинка з м'яса краба і шпинату. Незвично, чи не так? Незвично, цікаво і, звичайно, смачно. У м'яса краба ніжний чудовий смак і привабливий вигляд. Воно є дуже корисним дієтичним продуктом, містить цінний білок, лецитин, цілий ряд макро- і мікроелементів (йод, фосфор, залізо, мідь, сірку, цинк, кальцій, калій) і вітаміни (Е, РР, В12, С). Цей приголомшливо смачний і ніжний делікатес займає почесне місце в національних кухнях багатьох країн світу. Приготовлені в пароварці курячі рулетики з крабом стануть прикрасою будь-якого столу.

Ingredients

Філе куряче

2 шт.

Шпинат

150 г.

М'ясо краба

100 г.

Імбир мелений

за смаком

Вершки

2 ст. л.

Олія оливкова

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Перець червоний свіжий

0,5 шт.

Кпуста броколі

150 г.

Preparation steps

01

Шпинат промити під холодною водою, обсушити на паперовому рушнику, дрібно нарізати. М'ясо краба подрібнити. Змішати м'ясо краба зі шпинатом, посолити і поперчити, ретельно перемішати.

02

Перець промити, очистити від насіння, розрізати на невеликі часточки. Капусту промити, обсушити, розламати на суцвіття.

03

Куряче філе розрізати на дві частини вздовж шматка, щоб вийшли два тонких пласта м'яса. На кожен шматок викласти начинку, закрутити в рулет, скріпити дерев'яними зубочистками.

04

Покласти рулети і капусту з перцем на дно пароварки, посолити і поперчити, скропити оливковою олією і полити вершками. Готувати 20-25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Курячий рулет з крабом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua