
Морква по-корейськи
Любите гостреньке? - Тоді приготуйте моркву по-корейськи. Ви скажете, що її можна вже й готову купити в магазині. Можна, однак своє завжди залишається своїм. Домашні страви набагато дешевші, смачніші, а також ви можете самі регулювати гостроту за вашим смаком. Також ви можете зробити моркву, як кажуть, із запасом і їсти її ще довгий час. Морква по-корейськи дуже корисна завдяки своїм вітамінам. А також служить відмінною закускою для застілля або просто обіду. Якщо ж ви не дуже великий любитель кулінарії, ця страва точно стане вашою улюбленою, адже готувати її простіше простого. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
500 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
2-3 зубчики
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
60 мл.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1.5-2 ст. л.
Eco Ground Coriander
1/4 ч. л.
Novus Ground Red Hot Pepper 20g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
щіпка
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Моркву помити, почистити і нарізати тонкою соломкою (або натерти на тертці для корейської моркви).
02
Часник очистити і дрібно порубати або пропустити через часниковий прес.
03
Моркву посипати коріандром, червоним і чорним меленим перцем (замість цих спецій можна взяти суміш спецій для корейської моркви), сіллю, цукром, додати часник.
04
Цибулину почистити і дрібно нарізати. На сковороді добре розігріти олію, викласти цибулю і смажити, поки вона не стане золотисто-коричневою.
05
Цибулю видалити з сковороди за допомогою спеціальної ложки з отворами (олія повинна залишитися в сковороді) і викинути. Гарячою олією полити моркву з часником і спеціями, добре перемішати.
06
Додати в моркву оцет і перемішати, добре охолодити в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores