
Жюльєн з куркою, грибами і сметаною
Пропонуємо вам сьогодні трохи урізноманітнити салат "Жюльєн" і додати в нього курку. Сьогодні ви зможете насолодитися приголомшливим смаком салату "Жульєн", якщо приготуєте його, звичайно. А приготувати даний салат ми вам настійно радимо і рекомендуємо. Салат порадує вас відмінним смаком. Салат стає більш ситним при додаванні в нього курки, але в той же час він не дуже жирний. Приготування цієї чудової страви не відніме багато ваших сил, енергії і часу. Жульєн з грибами і куркою однаково хороший, як на святковому столі, так і в якості ситної вечері для всієї родини. Ваша родина буде уплітати цей смачний салат за обидві щоки і з величезним задоволенням буде вимагати наступної порції.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
250 г
Oyster Mushrooms
300 г
Packed Onion from 3kg
80 г
Grana Padano 32% cheese
200 г
KhMZ Sour Cream 20%
300 г
Top Grade Wheat Flour
30 г
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Homemade Butter
25 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в 500 мл води до готовності. Дістати з бульйону і охолодити. Гриби помити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Курку нарізати кубиками або скибочками.
02
Гриби і цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору. Потім туди додати нарізану курку. Додати сіль і перець і ще трохи обсмажити.
03
Сир натерти на дрібній тертці. Розтопити вершкове масло на сковороді, додати борошно. Обсмажити трохи і додати молоко. Додати сметану, сіль, перець і довести до кипіння. У закипілий соус додати тертий сир.
04
Духовку розігріти до 180 градусів. Суміш з м'яса, цибулі і грибів розкласти у формочки, залити соусом і поставити в духовку. Випікати жюльен близько 30 хвилин. Подавати гарячим прямо у формочках, прикрасивши зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores