Котлети садівника - Image

Котлети садівника

Number of servings: 5Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Котлети садівника або «біфтекі ту Кіпур» - це рецепт запозичений нами з класичної грецької кухні. Із самої назви стає зрозуміло, що основними інгредієнтами страви є дари садів і городів - овочі - справжні вітамінні криниці: кабачки, морква, червоний перець, петрушка. Це чудовий літній варіант котлет. Завдяки овочам, котлети виходять не тільки дуже смачними, але надзвичайно соковитими. М'ясо (дрібно нарізаний бекон і фарш) становить лише половину маси страви. Фарш для котлет краще брати змішаний - свинячо-яловичий. Для гарніру нічого краще не підійде, ніж запечена в духовці разом з котлетами картопля.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Myasnyy Somelye Rabbit Minced

500 г.

Chilled Bacon

50 г.

Squash

1 шт.

Carrots

1 шт.

Red Pepper

1 шт.

Onion

1 шт.

Garlic

2 зубчики

Auchan Oregano 20g

1 ч. л.

Parsley 70g

2 ст. л.

Bread Crumbs

50 г.

Packed Potatoes

4 шт.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

50 мл.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

50 мл.

Akvulya Still Water 2l

100 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Кабачок, моркву, червоний перець, цибулю очистити, помити, обсушити і натерти на крупній тертці.

02

Бекон і часник дрібно посікти. Змішати з овочами.

03

Додати петрушку, сіль, перець, сухарі. Добре перемішати. Місити фарш 10 хвилин, накрити плівкою і помістити в холодильник на 30 хвилин.

04

Сформувати 5 котлет. Викласти у змащену олією форму для запікання.

05

Картоплю очистити, розрізати вздовж на 4 частини. Посолити, поперчити, посипати орегано і змастити олією.

06

Картоплю помістити між котлетами, підлити воду і вино. Випікати котлети в розігрітій духовці при 180°C 60 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min