
Куряче філе в імбирно-медовому маринаді
Філе - це найцінніша частина курки. Саме в ньому міститься так багато білка, як ні в якому іншому м'ясі. Саме тому філе вживають як спортивне харчування в домашніх умовах. Головним плюсом курячого філе вважається низький відсоток холестерину, але з іншого боку високий вміст заліза, вітамінів груп А, В, С і Е. Також куряче філе вважається дієтичним продуктом. Його рекомендують тим, хто худне або має проблеми зі здоров'ям (особливою із травною системою). Тому всім тим, хто любить або йому належить їсти куряче м'ясо, рекомендуємо простий рецепт, як приготувати його в маринаді. Це відмінна закуска до будь-якого гарніру .
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
2 шт.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Eco Powder Ginger
1 ч. л.
Johnprince Apple 70+
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе замаринувати в суміші імбиру, меду, 1 столової ложки оливкової олії, солі і перцю (залишити приблизно на годину).
02
Розігріти духовку до 180 градусів, запекти в ній яблуко до м'якості. Коли буде готове, трохи охолодити, очистити від шкірки, видалити насіння. Подрібнити яблуко в пюре, додаючи лимонний сік.
03
Обсмажити куряче філе в оливковій олії. Подавати філе гарячим з яблучним соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores