Брусочки з яблуками, волоськими горіхами і родзинками - Image

Брусочки з яблуками, волоськими горіхами і родзинками

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чаювання в колі родини або друзів неможливо уявити без смачної домашньої випічки. Випічкою можна доповнити основне меню або зробити її кульмінацією і "родзинкою" урочистого заходу. Аромат свіжої випічки нікого не залишить байдужим. Колодки з яблуками, волоськими горіхами і родзинками - один з різноманітності рецептів випічки. У цьому рецепті всі головні інгредієнти: яблука, горіхи, родзинки, шоколад містять цілий букет вітамінів і мінералів. Цей десерт підходить не тільки для підростаючого дитячого організму, але і для дорослих людей, які ведуть активний спосіб життя.

Ingredients

Листове тісто

2 шт.

Яблука

3 шт.

Волоські горіхи

100 г.

Мед

50 г.

Родзинки

50 г.

Cіль

за смаком

Шоколад

20 г.

Яйце

1 шт.

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Яблука вимити і очистити від шкірки. Видалити насіння і нарізати дрібними шматочками. Волоські горіхи подрібнити.

02

У мисці змішати яблука, волоські горіхи, мед, родзинки, корицю і сіль (за смаком).

03

Тісто трохи розкатати у формі прямокутника.

04

На одну половину листа викласти половину змішаної суміші. Згорнути лист у формі рулету. Краї добре заліпити.

05

Розрізати рулет на 3-4 частини. З другим листом тіста зробити теж саме.

06

На деко, змащене маслом, викласти "брусочки", а деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати 20-25 хвилин.

07

Поки брусочки випікаються, розтопити шоколад в ковші на повільному вогні.

08

Подавати "брусочки" на тарілці, а зверху полити топленим шоколадом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Брусочки з яблуками, волоськими горіхами і родзинками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua