
Баранина смажена по-арабськи
Існує безліч кухонь, скільки країн, напевно, стільки і кухонь. І нам завжди хочеться спробувати щось нове і незвідане. Хочеться спробувати кожну з нових кухонь. Ось і сьогодні ми пропонуємо внести різноманітність у ваш раціон і приготувати страву, яка називається баранина смажена по-арабськи. Арабська кухня відрізняється тією особливістю, що практично всі страви в ній готуються на основі баранини. Там дуже мало використовують телятину, а араби дуже знаються в м'ясі. Тому сьогодні візьміть на озброєння наш рецепт і вирушайте, будь ласка, приготувати цю прекрасну страву, яка здивує вас своїм неперевершеним смаком. Приємного апетиту!
Ingredients
Баранина
170 г.
Смалець
15 г.
Лимонна кислота
за смаком
Цибуля
1 шт.
Зелень
20 г.
Перець
за смаком
СІль
за смаком
Борошно
1 ч. л.
Яйця
1 шт.
Preparation steps
01
Для маринаду потрібно змішати смалець, лимонну кислоту, перець, сіль і дрібно порізати зелень.
02
М'ясо відбити і маринувати 1-2 години.
03
Яйце збити і додати подрібнену спасеровану цибулю, трохи солі і зелень.
04
Мариновану баранину вмочити в яйце, панірувати в борошні і обсмажити на сковороді. Потім залити яйцем, що залишилося, і запікати в духовці 1 годину при температурі 190°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores