Банановий чізкейк без випічки - Image

Банановий чізкейк без випічки

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Цей нескладний, але дуже легкий десерт англійського походження дуже полюбився і багатьом іншим народам. Мабуть, це через те, що завдяки кисломолочному сиру чізкейк став одним з найбільш повітряних десертів. Навряд чи знайдеться людина, яку не вразив цей незвичайний смак сиру із шоколадом. Щоб хоч якось заощадити ваш дорогоцінний час, ми вирішили запропонувати вам рецепт десерту, який не потрібно випікати. Це великий плюс для нього, адже часу на приготування цього дивовижного десерту вам потрібно набагато менше. А в підсумку ви отримаєте не менш смачний чізкейк. Та ще й зі смаком не просто сиру, а й банану.

Ingredients for the recipe

Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies
229.00

Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies

per 1 kg

Ingredients

Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies

200 г.

Homemade Butter

50 г.

Milk 2.5% 900g

2 ст. л.

Cottage Cheese 9%

400 г.

KhMZ Sour Cream 20%

100 г.

Litniy Med Honey 750g

4 ст. л.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 мл.

Auchan Vanilla Sugar 8g

1 ч. л.

Kotanyi Lemon Peel 14g

1 ч. л.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

3 ст. л.

Dobryk Gelatin 15g

8 г.

Banana

2 шт.

Salad Sunflower Oil 500ml

за смаком.

Preparation steps

01

Форму для випікання, краще роздільну, діаметром близько 22 см., прокласти пергаментним папером (і бортики теж), яку попередньо змастити олією.

02

Печиво розтовкти в дрібну крихту, додати до нього молоко і масло, яке попередньо розтопити на повільному вогні.

03

Все добре перемішати і масу, викласти у форму на дно і розрівняти її. Потім форму прибрати в холодильник.

04

Банани очистити і розтовкти виделочкою до однорідного пюре.

05

Желатин розчинити в лимонному соці і нагріти його на водяній бані, щоб він розійшовся. Розчинений желатин змішати з банановим пюре і перемішати. Масу прибрати в холодильник хвилин на 10, щоб вона схопилася, але щоб не перетворилася в желе.

06

Сир протерти через сито і додати цедру лимона, сметану, мед. Все трохи збити вінчиком.

07

Окремо збити вершки з ванільним цукром.

08

Потім змішати сир, бананове пюре і збиті вершки і добре збити. Після чого масу, що вийшла, викласти в застиглу форму і знову форму прибрати в холодильник, бажано на ніч.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min