
Запечений гарбуз і картопля з курячим філе
Можете сьогодні порадувати себе і своїх близьких цією прекрасною, смачною і ситною стравою із запеченого гарбуза і картоплі з курячим філе. Готується страва досить просто, але це не заважає їй бути дуже смачною і ситною, а найголовніше корисною. Гарбуз - надзвичайно корисний продукт. При зовсім невисокій калорійності вітамінів та поживних речовин у ній стільки, що вона прекрасно підходить для дієтичного харчування. Тому такою стравою ви не тільки вб'єте голод, а й принесете дуже велику користь організму. Дана страва вживається в якості самостійної, так як всі інгредієнти взаємно доповнюють один одного. Тут є і гарнір - картопля, і м'ясо - куряче філе. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
Hokkaido Pumpkin
400 г.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
300 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Garlic
4 зубчика
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Lasochka Pava Priprava Khmeli-Suneli Seasoning 30g
1 ч. л.
Salad Sunflower Oil 500ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Очистити гарбуз від шкірки і порізати досить великими шматочками.
02
Картоплю почистити і порізати шматочками, трохи меншими ніж гарбуз.
03
Потім почистити часник і порізати його тонкими пластинками.
04
Змішати картоплю зі шматочками гарбуза. Додати 1 ст. л. соняшникової олії, хмелі-сунелі, сіль і перець. Все ретельно перемішати, щоб всі овочі покрилися спеціями та олією.
05
Викласти овочі в форму для запікання рівномірним шаром, а зверху розкласти пластинки часнику.
06
Форму для випікання загорнути у фольгу і поставити в розігріту до 200°C духовку. Випікати протягом 30-50 хвилин до м'якості овочів.
07
Філе необхідно порізати уздовж волокон на порційні пластинки і покласти його в миску.
08
Додати в миску 1 ст. л. лимонного соку і 1 ст. л. соняшникової олії. Посолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати і залишити маринуватися на 20 хвилин.
09
Сир нарізати пластинками так, щоб їх кількість збігалась з кількістю шматочків філе.
10
Коли філе замаринується, дістати з духовки форму з овочами і зверху розкласти пластинки філе. Потім знову обернути фольгою і повернути в духовку. Готувати приблизно 20-25 хвилин.
11
Після чого повністю зняти фольгу, на філе розкласти пластинки сиру, і знову повернути в духовку на 5-10 хвилин до розплавлення сиру.
12
На порцію подавати шматочок курячого філе на подушці з овочів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores