
Картопляний салат по-весняному
Скільки б не казали про користь і шкоду картоплі, а посперечатися з тим, що в молодій картоплі ціла гора вітаміну С, не можна. Як і у редисці, і у зеленій цибулі. Так що навесні цей салат буде дуже доречним, що б поповнити свій організм вітамінами після зимового авітамінозу. Злегка підсмажені ароматні горіхи нададуть страві не лише незвичності смаку, але і підкинуть пару-трійку найпотрібніших саме вам корисних речовин, а в поєднанні із заправкою з гірчиці, меду і лимонного соку ви отримаєте просто незабутнє задоволення. Найприємніше, що такі кухонні експерименти дуже часто стають вашими найулюбленішими.
Ingredients
Молода картопля
500г
Редиска
300г
Волоські горіхи
100г
Рослинна олія
4 ст.л.
Лимонний сік
3 ст. л.
Зелена цибуля
50г
Гірчиця
1 ч.л.
Мед
1 ч.л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю очистити і відварити. Поки гаряча нарізати на кружечки і залити маринадом із суміші рослинної олії, лимонного соку, гірчиці, меду і залишити на годину.
02
Цибулю подрібнити, редиску нарізати кружечками.
03
Горіхи підсмажити на сухій сковороді і подрібнити. З'єднати всі інгредієнти з картоплею, перемішати і подавати.
04
Крім редиски (або замість неї), до цього салату можна додати свіжий огірок і стебла селери.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores