Пісні вареники з вишнею - Image

Пісні вареники з вишнею

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хто не любить бабусині вареники з вишнями? Ця ароматна соковита начинка, що бризкає гарячим сиропом з тонкого тіста, нагадує про солодкі моменти нашого дитинства. Приємна ностальгія. Сьогодні хочеться поділитися з Вами тим самим рецептом вишневих вареників, але не простим – пісним. Тепер і в період посту Ви зможете насолоджуватися улюбленим літнім частуванням. Найпростацьке тісто, що складається всього з трьох інгредієнтів (борошно, вода, сіль), і стиглі садові вишеньки – все, що Вам потрібно. Ну, і, звичайно ж, гарний настрій і нестримне бажання творити. Особлива консистенція тіста робить його податливим, приємним у роботі і не дозволяє йому розмокати від соку, що виділяється вишнями, і це не може не радувати.

Ingredients

Борошно

400 г

Сіль

за смаком

Вода

300 мл

Вишні

300 г

Preparation steps

01

Борошно просіяти. До нього додати дрібку солі. Поступово вливати теплу воду і замішати тісто. Воно має бути приємним, не липнути до рук. Накрити і дати постояти близько години (не нехтуйте цією порадою, вона дійсно важлива).

02

Підготувати вишню (зі свіжої видалити кісточки, заморожену промити під теплою водою і залишити, щоб стікав сік).

03

Присипати борошном робочу поверхню і розкатати тісто в пласт. Вирізати кружечки-заготовки для майбутніх вареників. Тепер брать по одному і обережно розтягувати тісто, тягнути з країв.

04

Покласти на кружечок тіста вишню і скласти його навпіл. Добре скріпляти краї.

05

Поки вареники ліпляться, поставити на вогонь каструлю з водою.

06

Коли вода закипить, кинути в неї по одному варенику, помішуючи. Вареники готові тоді, коли починають спливати. Шумівкою виловити, розкласти по тарілках.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min