Квасоля з гранатом і горіхами - Image

Квасоля з гранатом і горіхами

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Оригінальна на смак і яскрава на вид грузинська страва. Її особливість – в додаванні дорогоцінних зерняток граната, які, не дивлячись на свій пікантний, кисло-солодкий смак, прекрасно поєднуються з квасолею, цибулею і горіхами. Як відомо, грузинська кухня славиться пряними і навіть трохи гострими стравами. Головна спеція в нашому рецепті – мелений коріандр. Ви ж можете не обмежувати себе в кількості використаних прянощів. Якщо Ви любитель страв погостріше, рекомендуємо додати хмелі-сунелі – традиційну грузинську спецію. Що стосується квасолі, то можна використовувати як консервовану, так і суху. В останньому випадку залийте її холодною водою на ніч, а потім варіть до м'якості протягом півтори години.

Ingredients

Квасоля

200 г.

Сіль

за смаком

Цибуля ріпчаста

80 г.

Олія рослинна

20 мл.

Часник

3 зуб.

Горіхи волоські

20 г.

Зелень

80 г.

Коріандр мелений

4 г.

Сік гранатовий

100 мл.

Гранат

100 г.

Preparation steps

01

З квасолі злити рідину. Цибулю очистити від лушпиння, дрібно нарізати і обсмажити на невеликій кількості рослинної олії. Часник очистити, подрібнити.

02

Горіхи подрібнити в блендері. Гранат розібрати на зерна. Зелень помити, просушити і подрібнити.

03

Змішати горіхи, часник, зелень і цибулю. Додати коріандр і гранатовий сік. До квасолі додати соус, перемішати і прикрасити зернами гранату.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Green beans casserole

Green beans casserole

2

30 min

Квасоля з гранатом і горіхами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua