
Трикутні котлетки
Втомилися від одноманітних м'ясних страв? Приготуйте трикутні котлетки. Особливість цього рецепту в тому, що фарш (можна взяти будь-який – курячий, свинячий, яловичий або з риби) з двох сторін закривають тонкі листи вафельного тіста. Коржі просочуються соком м'яса і стають м'якими і ароматними. В даному випадку корж виконує роль панірування. З фаршем можете імпровізувати і додати запашні трави, спеції, які Ви любите. Товщину котлет Ви регулюєте самостійно. Якщо намажете фарш більш тонким шаром, котлетки вийдуть борошняними. Кількість часу обсмаження також залежить від товщини фаршу. У підсумку Вас чекають смачні, апетитні котлетки з цікавим вафельним рельєфом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lekorna wafer cake 65g
1 упаковка
Minced Pork
500 г.
Onion
1 шт.
Spices Black Salt
за смаком
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Salt Egypt
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Змішати фарш зі спеціями, посолити, додати 2 яйця і дрібно нарізану цибулю.
02
Розподілити масу з фаршу по коржу (можна взяти 2 коржі), накрити зверху другим, акуратно притиснути по всій поверхні і дати полежати хвилин п'ятнадцять, щоб коржі трохи зволожилися від фаршу і не кришилися при нарізці.
03
Нарізати трикутними шматочками.
04
Вмочити в яйці (2 шт.) І смажити з двох сторін на сковороді на середньому вогні на соняшниковій олії до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores