Томатний суп із креветками - Image

Томатний суп із креветками

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Варіанти томатного супу з креветками Ви можете зустріти в меню навіть солідних ресторанів. Але сміємо Вас запевнити, що приготувати такий суп на своїй кухні зовсім нескладно. Вам буде потрібно мінімум сил і часу, а результат - смачний і корисний супчик. У корисності для здоров'я таких продуктів, як креветки і помідори, ніхто не сумнівається. М'ясо креветок - джерело цінного білка. Воно порадує своєю ніжністю і приємним смаком, не даремно це морське ракоподібне вважається делікатесом. До того ж креветки низькокалорійні, що теж дуже важливо. Треба відзначити, що креветки готуються дуже швидко. Врахуйте цей факт при приготуванні томатного супу.

Ingredients

Цибуля-порей

1 шт.

Вершкове масло

20 г.

Базилік

1 гілочка

М'ясний бульйон

1 л.

Локшина

150 г.

Петрушка

1 гілочка

Помідори

600 г.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Креветки

200 г.

Часник

2 зубчика

Preparation steps

01

У сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити кільця цибулі-порею до легкої прозорості.

02

До цибулі додати нарізані помідори.

03

У заправку для супу додати нарізаний дрібно часник і за 1 хвилину до готовності - трави. Тушкувати 5 хвилин.

04

Креветки відварити. Поставити на вогонь бульйон, додати локшину.

05

До локшини в бульйоні додати вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Покласти трохи зелені, солі і перцю. Варити 3 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Томатний суп із креветками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua