
Ікра з баклажанів в мультиварці
Про особливості приготування страв у мультиварці говорилося чимало. Всі знають про переваги її використання в порівнянні з, наприклад, смаженими стравами. Ось вам ще один рецепт для мультиварки. Ікра з баклажанів хороша тим, що її можна приготувати і зберігати в темному місці досить довгий час. Тобто, ви можете запастися нею на зиму. Про її м'який смак і аромат говорити немає смислу. Можна навіть згадати знаменитий фільм, в якому баклажанну ікру називали заморською, чи то пак дорогою. Зараз, звичайно, усі продукти доступні, але не менш смачні. А особливо, якщо зробити все своїми руками. Таку ікру можна подавати до гарнірів або ж просто мазати на хліб.
Ingredients
Баклажани
3 шт.
Морква
3 шт.
Часник
2 зуб.
Олія соняшникова рафінована
3 ст. л.
Перець солодкий
3 шт.
Цибуля
2 шт.
Сіль
2 г.
Preparation steps
01
На дно мультиварки налити соняшникової олії. Додати нарізану кубиками цибулю. Баклажани помити, після цього просушити та порізати на шматочки. Посолити та через 15 хвилин промити під холодною водою.
02
Очистити моркву та нарізати кубиками. Всі овочі висипати в мультиварку. Перемішати та поставити чашу в мультиварку. Через одну годину додати подрібнений часник.
03
Вимкнути мультиварку після звукового сигналу. Страва готова. Можна подавати тушковані овочі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores