Телятина в пармезані та розмарині - Image

Телятина в пармезані та розмарині

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дивно, але цю типову італійську страву Ви не зустрінете в ресторанах Італії. Телятина в пармезані та розмарині – дивовижно ніжні відбивні з соковитого телячого м'яса в хрусткій паніровці. Спеції та розмарин надають м'ясу тонкий, пряний аромат. А ніжний сир створює вершкову основу. Завдяки своїй цінності і унікальним італійським традиціям сироваріння пармезан називають «королем сирів». Після обсмаження часнику в олії, приберіть його зі сковороди. Часниковий аромат отримає і олія, і м'ясо телятини. Порада наостанок: якщо хочете отримати більш хрустку скоринку відбивних, занурте кілька разів їх у збиті яйця, а потім в панірувальні сухарі.

Ingredients

Відбивні телячі

4 шт.

Сухарі товчені

150 г.

Сир пармезан

75 г.

Розмарин

1 ст. л.

Спеції

за смаком

Яйце куряче

2 шт.

Олія оливкова

3 ст. л.

Масло вершкове

60 г.

Часник

4 шт.

Preparation steps

01

Видалити з м'яса жир і жили, промити, висушити на паперовому рушнику.

02

У миску висипати сухарі і розмарин, натерти пармезан, перемішати. В окремій мисці збити яйце.

03

Обваляти м'ясо в яйці, після чого обваляти в сухарях.

04

Розігріти сковороду, налити оливкову олію, додати вершкове масло. Висипати на сковороду подрібнений часник, обсмажити до золотистого кольору.

05

Збільшити вогонь до середнього, викласти на сковороду шматки м'яса. Обсмажити з кожної сторони протягом 4-5 хвилин. При подачі викласти м'ясо на теплу тарілку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min