
Тартіни з інжиром, медом і сиром
Давно відомий той факт, що солодощі із сухофруктами набагато корисніші різних тістечок та інших кремових десертів. І це природно. Адже в сухофруктах дуже багато вітамінів, але мало жирів. При цьому такі десерти не поступаються смаком тим, що лежать на полицях магазинів. Цей, на перший погляд аж надто простий десерт, напевно запам'ятається вам з першого ж шматочка. По-перше, він досить незвичайний. І вже через це його варто спробувати зробити. Він готується дуже швидко і легко. Це плюс в тих випадках, коли у вас гості з'явилися несподівано. Та й взагалі, такий десерт можна робити до сімейної вечері, щоб не ламати голову над приготуванням.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sabrise Uair Brown Bread Aromatic Diffuser 100ml
4 шматочки
Treur Twisca Sheep Cheese 50%
за смаком
Dried Figs
8 шт.
Litniy Med Honey 750g
4 ч. л.
Thyme, pc
1 гілочка
Rosemary
1 гілочка
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Spice Black Pepper Ground
1 щіпка
Dziugas Parmesan Cheese 40%
20 г.
Preparation steps
01
Обсмажити шматочки чорного хліба. Кожен підсмажений шматочок намазати сиром, поперчити, посипати подрібненими листочками розмарину і чебрецю.
02
Розрізати інжир на половинки, викласти на хліб, полити кожен тартін чайною ложкою меду, скропити оливковою олією.
03
Зверху на кожен тартін викласти пластівці пармезану.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores