Тартіни з інжиром, медом і сиром - Image

Тартіни з інжиром, медом і сиром

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Давно відомий той факт, що солодощі із сухофруктами набагато корисніші різних тістечок та інших кремових десертів. І це природно. Адже в сухофруктах дуже багато вітамінів, але мало жирів. При цьому такі десерти не поступаються смаком тим, що лежать на полицях магазинів. Цей, на перший погляд аж надто простий десерт, напевно запам'ятається вам з першого ж шматочка. По-перше, він досить незвичайний. І вже через це його варто спробувати зробити. Він готується дуже швидко і легко. Це плюс в тих випадках, коли у вас гості з'явилися несподівано. Та й взагалі, такий десерт можна робити до сімейної вечері, щоб не ламати голову над приготуванням.

Ingredients for the recipe

Sabrise Uair Brown Bread Aromatic Diffuser 100ml
541.30

Sabrise Uair Brown Bread Aromatic Diffuser 100ml

100 ml

Ingredients

Sabrise Uair Brown Bread Aromatic Diffuser 100ml

4 шматочки

Treur Twisca Sheep Cheese 50%

за смаком

Dried Figs

8 шт.

Litniy Med Honey 750g

4 ч. л.

Thyme, pc

1 гілочка

Rosemary

1 гілочка

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Spice Black Pepper Ground

1 щіпка

Dziugas Parmesan Cheese 40%

20 г.

Preparation steps

01

Обсмажити шматочки чорного хліба. Кожен підсмажений шматочок намазати сиром, поперчити, посипати подрібненими листочками розмарину і чебрецю.

02

Розрізати інжир на половинки, викласти на хліб, полити кожен тартін чайною ложкою меду, скропити оливковою олією.

03

Зверху на кожен тартін викласти пластівці пармезану.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min