Суп-пюре з квасолі - Image

Суп-пюре з квасолі

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Квасоля - дуже корисний продукт, який широко використовують в кулінарії. Квасоля - важливий інгредієнт багатьох страв, але особливо гарні квасолеві супи-пюре. Вони смачні, наваристі, ароматні. Крім того, всі страви з використанням квасолі виходять дуже ситними. Для приготування запропонованої страви цілком підійде і суха, і консервована квасоля. При використанні сухої квасолі необхідно перед варінням замочити її на кілька годин у воді. Квасоля досить гармонійно поєднується з різними інгредієнтами. У нашому випадку вона чудово гармонує з ріпчастою цибулею, морквою, корінням селери і петрушки.

Ingredients

Квасоля

600 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Коріння селери

1 шт.

Коріння петрушки

1 шт.

Морква

4 шт.

Борошно пшеничне

6 ст. л.

Олія рослинна

160 мл.

Петрушка

2 ст. л.

Вода

1,5 л.

Preparation steps

01

Квасолю необхідно попередньо замочити на ніч у воді, після відварити.

02

Цибулю, коріння селери і петрушки, а також моркву нарізати кубиками, відварити до готовності, потім протерти блендером до пюреподібної консистенції разом із відвареною квасолею.

03

Борошно необхідно просіяти, розігріти сковороду з олією, висипати борошно, обсмажити, додати трохи бульйону, в якому варилися овочі, додати в сковороду овочеве пюре, готувати протягом 4-5 хвилин. Додати сіль за смаком. До супу подають грінки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Суп-пюре з квасолі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua