Суп із петрушки з манними кльоцками - Image

Суп із петрушки з манними кльоцками

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Готується такий суп легко і швидко. За складом і способом приготування страва нагадує суп, приготований зі звичайної вермішелі. Звідси випливає, що щоб приготувати такий суп, не обов'язково бути видатним кулінаром. Кльоцки або кньодлі - це борошняний виріб, що зазвичай складається з борошна і яйця, він запозичений нами з європейської кухні. У нашому рецепті кльоцки готуються з манної крупи і яєчних жовтків. Манні кльоцки зроблять будь-який бульйон набагато багатше та насиченіше. Замість петрушки можна використовувати зелень кропу або солодкий салатний перець. Під час подачі суп можна заправити кислим молоком і чорним перцем.

Ingredients

Петрушка

250 г.

Крупа манна

40 г.

Борошно пшеничне

25 г.

Масло вершкове

30 г.

Яйце куряче

2 шт.

Вода

600 мл.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Налити воду в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, посолити і всипати посічену петрушку.

02

У мисці збити яєчні жовтки, всипати до них манну крупу, змішати.

03

Додати в каструлю по одній столовій ложці суміші з манної крупи і жовтків, кожен раз при цьому змочуючи ложку водою.

04

Розігріти сковороду, налити масло, всипати борошно, обсмажити. Коли кльоцки будуть готові, додати обсмажену муку в каструлю. Після чого, варити ще 7-8 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Суп із петрушки з манними кльоцками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua