Суп вермішелевий по-аргентинськи - Image

Суп вермішелевий по-аргентинськи

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кухні різних країн світу пропонують національні рецепти різноманітних супів. Представлений рецепт - просте, дуже смачне і ситне блюдо латиноамериканської кухні. На перший погляд, його складові самі звичні: бульйон, вермішель і овочева заправка. Але головною особливістю процесу приготування є послідовність додавання всіх складових. У цьому рецепті не вермішель кладуть у готовий бульйон, а бульйон додають у вже приготовлену і заправлену овочами вермішель. До того ж відварну вермішель перед додаванням в бульйон прожарюють кілька хвилин на сковороді. Фінальною родзинкою є додавання тертого сиру в готовий суп.

Ingredients

Вермішель

400 г.

Помідори

200 г.

Корінь петрушки

30 г.

Цибуля ріпчаста

50 г.

Масло вершкове

60 г.

Сир

30 г.

Шафран

за смаком

Cіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Бульйон курячий

300 мл.

Preparation steps

01

Вермішель відварити в підсоленій воді. Потім викинути її на друшляк.

02

Помідори залити окропом, потім очистити їх від шкірки.

03

Цибулю, помідори і корінь петрушки нашаткувати. Далі спасерувати їх на вершковому маслі.

04

Після чого додати на сковороду настій шафрану і відварену вермішель. Перемішати і смажити 2-3 хвилини.

05

Потім влити бульйон і довести до кипіння. Заправити за смаком сіллю і чорним перцем.

06

Перед подачею посипати тертим сиром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Ceviche from European bass

Ceviche from European bass

2

25 min

Суп вермішелевий по-аргентинськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua