
Суп із цибулею та сиром
Цибуля є обов'язковим інгредієнтом в складі багатьох страв, у тому числі і перших страв до обіду. Але в запропонованому рецепті він виступає основою. Цибулю пасерують до карамельного золотистого кольору на маленькому вогні. Цибулю важливо не пережарити. Деякі кулінари додають у вже приготовану страву трохи сухого білого вина чи коньяку. Завдяки таким добавкам суп набуває особливої пікантності, посилюється його незвичайний аромат. До початку трапези потрібно дати супу трохи настоятися. Цибулевий суп із сиром обов'язково подають гарячим.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Food Studio Chicken Broth 500ml
1000 мл.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
7 Flour 1kg
25 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Auchan Green Onions Bundle 75g
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю нарізати дрібно. У каструлю влити оливкову олію, розігріти.
02
Додати цибулю і пасерувати до золотистого кольору. Додати борошно і добре перемішати. Продовжити смажити хвилин 5 на невеликому вогні.
03
Додати заздалегідь приготований бульйон. Довести до кипіння і варити на невеликому вогні 20 хвилин. Нарізати сир кубиками. Зелень дрібно нарізати.
04
Готовий суп розлити по тарілках і в кожну додати по 2-3 кубика сиру. Посипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores