
Шоколадний заварний крем
Ніжніше ніжного і легше легкого. Тут і здогадатися не складно, про яку страву піде мова. Правильно!.. Про улюлений нами заварний крем. Рецептів заварного крему досить багато, але тут головною його особливістю став шоколад. Краще, якщо він буде чорний і гіркий. Як і де ми можемо використати шоколадний десерт? Ось декілька варіантів: оригінально - просочити ним коржі торта; просто - намазати, на готовий бісквіт; вишукано - помістити в скляну ємність і подати як самостійний десерт, при цьому прикрасити усім, чим душа побажає - від гілочки м'яти до будь-якого екзотичного фрукта. Дуже смачно, спробуйте!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
2 шт.
7 Flour 1kg
1 ст.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
3 ст. л.
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
50 г.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1 ст. л.
Homemade Butter
100 г.
Preparation steps
01
У миску влити молоко 1 склянку. Покласти в молоко шоколад. Підігріти на повільному вогні, до тих пір, поки шоколад не розтане.
02
В окремій посудині збити жовтки з цукром. У неї додати борошно, какао і крохмаль. В отриману суміш влити молочно-шоколадну масу, дуже маленькою цівкою, при цьому постійно помішуючи.
03
Отриману однорідну шоколадну масу варити до загустіння на повільному вогні. Після - охолодити. Додати вершкове масло і збити. Шоколадний заварний крем готовий!
04
Можна поставити крем в холодильник на дві години для того, щоб він став густішим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores