
Шоколадно-кавові валентинки
Валентинка - це маленька листівка, яка виготовляється зазвичай у формі серця. Такі листівки прийнято дарувати 14 лютого на день всіх закоханих. Валентинки символізують любов і відданість. До речі, найстаріша валентинка була знайдена в одній з англійських бібліотек. Вона була написана в 1477 році. На початку XIX-го століття валентинки були найбільш поширеним способом освідчення в коханні, часто вони були анонімними. Час іде а вічне залишається. Адже почуття між людьми будуть завжди. І ми вам пропонуємо рецепт безсмертного печива. Зробіть подарунок вашим коханим і подаруйте їм ще раз теплоту і ніжність на День Святого Валентина - спечіть їм прекрасне і смачне печиво.
Ingredients
Цукор
75 г.
Вершкове масло або маргарин
100 г.
Ванільний цукор
1 ч. л.
Яйце
1 шт.
Какао
1,5 ст. л.
Розчинна кава
1,5 ч. л.
Борошно
150-175 г.
Розпушувач для тіста
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
02
Додати яйце, какао і каву, перемішати.
03
Додати борошно, розпушувач і замісити тісто.
04
Розкачати тісто завтовшки близько 1 см, формочкою вирізати печиво.
05
Деко застелити пергаментом і викласти на нього печиво. Випікати в духовці 12-15 хвилин при температурі 180°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores