Сендвічі з курячим філе в хрусткій паніровці - Image

Сендвічі з курячим філе в хрусткій паніровці

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Порівняно недавно прийшли до нас різного типу фаст-фуди, які користуються популярністю, зокрема, в Америці. У нас вони теж добре прижилися, і зараз такого роду кафе можна зустріти на кожному кроці. На жаль, далеко не завжди знаєш, що саме кладуть у страви, які можна замовити в подібному закладі. Тому у нас є хороший рецепт сендвіча, який не поступається за смаком тим, які вже можна купити в готовому вигляді. Особливо завдяки скоринці на курячому філе. Але при цьому вони більш корисні. Тому що ви самі вибираєте кожен інгредієнт для сендвіча. Ним не страшно погодувати дитину, та й з'їсти самому. Чудовий варіант для сніданку.

Ingredients for the recipe

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
556.20

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

500 г.

Red Onion

1 шт.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Dan Cake Brioche Buns for Hamburgers 300g

4 шт.

Yeron Packaged Radish 500g

4 шт.

Cykoria Breadcrumbs 200g

100 г.

Borges Apple Vinegar 250ml

5 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

7 Flour 1kg

1 ст. л.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

1 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

за смаком

Preparation steps

01

У мисці змішати яблучний оцет з цукром.

02

Цибулю очистити і нарізати кільцями і помістити її в оцет для мариування. Маринувати протягом 15-20 хвилин періодично помішуючи.

03

Кожне філе розрізати вздовж волокон на 2 частини. Кожен шматок посолити і поперчити за смаком.

04

Яйце трохи збити вилочкою до однорідної маси.

05

Кожне філе обваляти в борошні, потім в яйці і в панірувальних сухарях.

06

Потім кожне філе обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору.

07

Після чого потрібно помістити смажені котлети в духовку, розігріту до 180°С, на 7-8 хвилин.

08

Редиску промити й нарізати кружечками.

09

Поки котлети запікаються, булки розрізати вздовж на дві частини. Нижню трохи змастити майонезом, потім покласти листи салату, печені котлети, мариновану цибулю і редиску. Зверху накрити другою половинкою булки і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min