Суфле із сьомги - Image

Суфле із сьомги

Number of servings: 10Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Представляємо вашій увазі дуже незвичайну страву - суфле з сьомги. Всі звикли сприймати таку страву, як суфле виключно в солодкому вигляді. Але суфле - це поняття дуже широке. І сьогодні ви в цьому переконаєтеся. Суфле буває з сьомги. Смак суфле виходить ніжним, м'яким. Страва буде танути у вас на губах. Цей смак суфле з сьомги виходить просто фантастичним. Така страва торкнеться душі навіть найбільш неприступних гурманів. Таке суфле стане шикарною прикрасою будь-якого святкового столу. Воно буде радувати око, та от біда тільки недовго, тому що скільки б ви його не приготували - розходитися воно у вас буде на раз -два. Перед подачею не забудьте прикрасити зеленню.

Ingredients

Філе сьомги

500 г.

Яєчні білки

2 шт.

Вершки 33-35%

300 мл.

Сіль

0,5 ч. л.

Маскарпоне

60 г.

Червона ікра

50 г.

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Сьомгу нарізати великими шматочками.

02

Подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.

03

Білки збити з сіллю. Додати вершки і продовжувати збивати до загустіння маси.

04

В отриману масу додати рибу і продовжувати збивати.

05

Формочки для запікання трохи змастити олією. Суфле викласти у форми.

06

Форму з суфле поставити в глибоке деко. У нього налити гарячу воду так, щоб вона доходила до середини форми з суфле. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати протягом 35-40 хвилин.

07

Готове суфле повністю остудити, і лише потім вийняти з формочок. За допомогою кондитерського шприца прикрасити суфле маскарпоне (викласти по краях). У середину викласти ікру.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Суфле із сьомги – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua