Цукрове печиво з лимонним соком - Image

Цукрове печиво з лимонним соком

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Любите домашнє печиво? Цей рецепт для Вас. Назва запропонованої випічки - цукрове печиво з лимонним соком. Насправді лимонний сік грає в процесі приготування печива маленьку, але дуже важливу роль. При взаємодії кислого середовища і соди виділяється вуглекислий газ, а це гарантує пористість і пишність нашої випічки. В якості кислоти в цьому рецепті використовується лимонний сік. "Гасити" соду лимонним соком потрібно правильно. Щоб реакція з виділенням вуглекислого газу не пройшла даремно, а вуглекислий газ потрапив в тісто, не чекайте моменту, коли зникнуть всі бульбашки, які обов'язково з'являються при гасінні, а швиденько додавайте взаємодіючі інгредієнти в тісто.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

2,5 ст. л.

Top Grade Wheat Flour

10 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

6,5 ст. л.

Chicken Egg C0 1pc

0,5 шт.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

за смаком

Baking Soda 500g

за смаком

Preparation steps

01

Розтопити на водяній бані вершкове масло, додати в масло цукор і яйце, перемішати до однорідної маси.

02

Поступово додавати в масляну суміш борошно, замішуючи тісто. Сік лимонний змішати з содою, додати суміш в тісто. Тісто не повинно бути рідким. Прибрати в холодильник на 1 годину.

03

Дістати тісто, розім'яти, скачати кульки. Застелити деко для випікання харчовим папером, змастити олією, викласти кульки. Випікати в попередньо розігрітій до 170ºС духовці протягом 10 хвилин, до рум'янцю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min