
Рожевий вершковий крем
Рожевий вершковий крем випромінює ніжність і вишуканість. Він підходить для широкого кола солодких страв: тортів, тістечок, млинчиків, оладок і просто, як самостійну страву - і все завдяки консистенції і ніжному смаку. Приготований власноручно, він вийде особливим. Нагадуючи густі вершки, йому так і хочеться надати який-небудь яскравий, урочистий колір. Чом би і ні? Пропонуємо приготувати вам ніжно-рожевий десерт, який подарує вам настрій. Окрім барвника, для надання кольору можна використати пелюстки троянди, або інший варіант із застосуванням трояндової олії і "трояндовим лікером". Фантазії має місце активно себе проявити. У результаті отримаєте поживний і пишний десерт! Солодкого апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
210 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
5 шт.
Homemade Butter
450 г.
Salt Egypt
щіпка
Criamo Red Color Gel 25g
за смаком
Preparation steps
01
У ємність всипати цукор, білки і сіль. Збити інгредієнти на водяній бані до повного розчинення цукру.
02
Перелити в миску крем.Збити міксером протягом 5 хвилин. Потім швидкість збільшити і продовжувати збивати ще 5 хвилин до утворення густої піни.
03
Швидкість зменшити, продовжуючи збивати, додати невеликими порціями заздалегідь розм'якшене вершкове масло. Потім декілька крапель барвника для отримання бажаного кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores