
Роли з оселедцем під шубою
Оселедець під шубою - дуже популярна на протязі багатьох років страва. Відмовлятися від неї не варто, але пора внести які-небудь зміни в улюблену багатьма страву. У цьому рецепті пропонується приготувати оселедець під шубою у формі ролів. Такі собі роли по-українськи. Інгредієнти ті ж, а спосіб приготування та подачі - новий і вельми цікавий. Дуже креативна ідея! Перед подачею на стіл закусочні роли з оселедцем під шубою треба охолодити.
Ingredients
Картопля
300 г.
Буряк
150 г.
Морква
100 г.
Цибуля ріпчаста
30 г.
Яйце куряче
2 шт.
Майонез
30 г.
Цибуля зелена
2 шт.
Каперси
2 шт.
Оселедець слабосолоний
100 г.
Preparation steps
01
Овочі відварити, після остудити, натерти на тертці в окремі миски. Яйця також зварити, відокремити жовтки від білків, натерти.
02
Половину оселедця нарізати дрібними шматочками, другу половину нарізати пластинами.
03
Цибулю нарізати дрібними кубиками, обдати окропом.
04
Змішати в мисці моркву, буряк, половину дрібно нарізаного оселедця, половину жовтка і білка, цибулю. Заправити суміш майонезом, перемішати.
05
Картоплю викласти на килимок для ролів, зверху начинку із майонезом, згорнути, сформувати роли, нарізати на 6 частин, викласти на тарілку, оформити роли зверху нарізаною пластинками рибою, тертими яйцями, пір'ям цибулі і каперсами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores