
Риба під рисом
"Риба під рисом" - проста у приготуванні страва, яка представляє собою два в одному - риба і гарнір в одній страві. Просто, зручно і смачно! Поєднання риби з рисом дуже гармонійне, але в цьому рецепті це поєднання здійснюється в новій формі: порційні шматочки рибного філе і попередньо відварений рис з прошарком із морковковно-цибулевої засмажки запікаються в духовці. Накриті фольгою, наші інгредієнти з додаванням вершкового масла і невеликої кількості води готуються, обмінюючись своїми смаками та ароматами. Півгодини в духовці - і можна кликати домашніх до столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Baked Fish Fillet under Cheese
600 г.
Steamed Rice
200 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Carrots
1 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Homemade Butter
100 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Філе нарізати порційними шматочками, натерти сіллю і перцем, скропити лимонним соком. Рис відварити до повної готовності.
02
Моркву із цибулею очистити, цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, висипати цибулю, обсмажити до золотистого кольору, додати моркву, обсмажити протягом 5-7 хвилин до м'якості.
03
Викласти на сковороду із товстим дном нарізану рибу, зверху зажарку із цибулі та моркви, зверху викласти рис, на рис покласти шматочки вершкового масла, залити водою.
04
Накрити сковороду зверху фольгою, поставити в духовку на 30 хвилин, запікати при температурі 180ºС.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores