
Червоний карі зі свинячими реберцями, картоплею і тофу
Можливо ви хочете порадувати своїх рідних і близьких смачною вишуканою вечерею, або ж до вас скоро прийдуть гості? У будь-якому випадку рецепт свинячих реберець з картоплею і тофу вам знадобиться. Адже таку повноцінну страву можна готувати для будь-якого випадку. Справа в тому, що в ній смачно поєдналися свинячі реберця, картопля і паста. Не кажучи вже про приправи та інші інгредієнти, які роблять страву повноцінною і закінченою. Наприклад, часник додає особливий аромат, імбир насичує своїм смаком всю страву, тофу збагачує її білком. Ми впевнені, така става вже точно припаде до смаку усім вашим гостям.
Ingredients
Цукор
50 г.
Цибуля
150 г.
Рослинна олія
50 мл.
Лимон
20 г.
Часник
20 г.
Картопля
1 кг.
Ребра свинячі
1 кг.
Кокосове молоко
200 мл.
Соус соєвий
50 мл.
Тофу
200 г.
Бульйон курячий
2 л.
Паста карі червона
2 ст.л.
Імбир
100 г.
Preparation steps
01
Нарізати дрібно цибулю, імбир та кубиками картоплю. Потім у сковороді обсмажити на рослинному маслі та великому вогні до золотистого кольору, цибулю з пастою карі. Додати нарізаний імбир та смажити, помішувати ще дві хвилини.
02
Свинячі реберця порізати на рівні частини та помістити до отриманої суміші на сковороду. Продовжувати смажити до отримання коричневої скоринки реберець. Повільно додавати нарізану кубиками картоплю та вкинути трішки часнику, для запаху. Смажити ще тридцять секунд. Після чого залити бульйоном та тушкувати протягом двадцяти хвилин.
03
Влити соєвий соус, всипати цукор, додати кокосове молоко, перемішувати і тушкувати ще п’ять хвилин. Влити сік лимона для смаку та нарізаний кубиками тофу, перемішати та вимикати, коли карі почне булькати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores