Равіолі міланські - Image

Равіолі міланські

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

М'ясні равіолі по-міланськи найчастіше бувають квадратної форми, для цього тісто для них розкачують у два пласти, прокладають між ними начинку, притискають, а потім розрізають. Процес приготування досить простий, але важливо, притискаючи тісто біля начинки, повністю видавити наявне повітря. Якщо залишаться повітряні бульбашки, равіолі при варінні можуть лопнути, і начинка випаде. Найпопулярніший фарш для равіолі з яловичини і свинини. Варять міланські равіолі в бульйоні, подають з густими вершковими, томатними або іншим ароматним соусом. А можна просто полити якісним оливковою олією і посипати пармезаном.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

300 г.

Akvulya Still Water 2l

2,5 ст. л.

Chicken Egg C0 1pc

1,5 шт.

Chilled Pork Minced Meat

250 г.

Parsley 70g

1 пучок

Dill 70g

1 пучок

Garlic

1,5 шт.

Packed Onion from 3kg

0,5 шт.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

1,5 ст. л.

Homemade Butter

1,5 ч. л.

Meat broth Big spoon 10g

1 л.

Runa Piquant Tomato Sauce 485g

7,5 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Auchan Ground Nutmeg 55g

за смаком

Preparation steps

01

У мисці змішати борошно з яйцями, влити теплу воду, додати сіль, замісити тісто, накрити зверху рушником, залишити на 20 хвилин.

02

Фарш змішати в мисці з подрібненою цибулею, додати роздавлений часник і нарізану зелень, посолити і поперчити за смаком, додати мускатний горіх, всипати частину тертого пармезану. Ретельно перемішати.

03

Розігріти сковороду з олією, викласти в неї фарш, обсмажити протягом декількох хвилин.

04

Тісто розділити на дві частини, кожну розкачати. На одну частину викласти ложкою начинку, дотримуючись інтервалу в 2 см. Накрити зверху другим шаром тіста, притиснути, спеціальним ножем вирізати квадратики із начинкою.

05

Каструлю з бульйоном поставити на вогонь, довести до кипіння, висипати в нього равіолі, варити до готовності, тобто як тільки спливуть - витягнути з бульйону. Перекласти в тарілку, присипати тертим пармезаном і залити гарячим томатним соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min