Рагу з яловичини і перловки - Image

Рагу з яловичини і перловки

Number of servings: 4Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Смачне, ситне рагу з яловичини і перловки може стати одним з найулюбленіших страв на Вашому повсякденному столі. Якщо планується готувати страву з ранку, перлову крупу краще промити, залити холодною водою і залишити на ніч. Перловка - не найпопулярніша крупа у господинь, але вона дуже корисна. У перловій крупі містяться різні мікроелементи, вітаміни і мінерали, харчові волокна, які є дуже корисними для повноцінної роботи всього людського організму. У поєднанні з такими продуктами, як яловичина і картопля, перловка у складі рагу, приготованому на м'ясному бульйоні, здивує новими нотками свого смаку.

Ingredients

Яловичина

500 г.

Оливкова олія

2 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Часник

2 зубчика

Морква

2 шт.

Картопля

2 шт.

Сіль

2 ч. л.

Чорний мелений перець

за смаком

М'ясний бульйон

6 склянок

Вода

400 мл.

Перлова крупа

100 г.

Чебрець

0,5 ч. л.

Лавровий лист

1 шт.

Консервовані помідори

450 г.

Петрушка

1 пучок

Preparation steps

01

Цибулю дрібно нарізати, картоплю і моркву почистити і нарізати кубиками. Розігріти оливкову олію в сковороді, викласти на неї шматочки яловичини і підсмажувати до коричневої скоринки. Додати нарізану цибулю, перемішати і тушкувати на середньому вогні, поки вона не стане м'якою. Додати видавлений часник і тушкувати ще пару хвилин.

02

Додати спеції, сіль, перлову крупу, картоплю і моркву - перемішати, налити трохи оливкової олії, довести до кипіння, потім зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати близько години.

03

Додати помідори, бульйон, воду і тушкувати ще близько години.

04

Вийняти лавровий лист, посипати зверху свіжонарізану петрушку і подавати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min