Пивне печиво - Image

Пивне печиво

Number of servings: 10Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

У вас залишився в холодильнику стакан пива? Ми знайдемо йому застосування. Пропоную спекти просте і дуже смачне печиво на пиві, яке виходить легким і хрустким. Печиво за запропонованим рецептом відмінно підійде до кави та чаю. Також замість кунжуту і коріандру, можна використовувати цукор з апельсиновою цедрою. Якщо ви хочете зробити гарну закуску під пиво, можна використовувати солону присипку, наприклад, кмин з сіллю. Присипку можна нафантазувати на свій смак.

Ingredients

Борошно

400 г.

Масло вершкове

200 г.

Перець духмяний мелений

1 щіпка

Пиво світле

250 мл.

Сіль

за смаком

Червоний мелений перець

за смаком

Яйця

1 шт.

Кунжут

100 г.

Коріандр мелений

1/2 ч. л.

Preparation steps

01

Маргарин розм'якшити і додати пиво, борошно, спеції, сіль. Замісити тісто.

02

Розкачати тісто, товщиною приблизно 0,5-1 см. Наколоти тісто виделкою, змастити яйцем і посипати сумішшю кунжуту і коріандру.

03

Нарізати палички. Викласти на деко, поставити в розігріту до 200°С духовку і випікати до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пивне печиво – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua