
Тістечка з виноградом
Пропонуємо вам спекти тістечка з виноградом для сьогоднішнього десерту. Ці незвичайні маленькі, кругленькі тістечка порадують вас своїм оригінальним і дуже насиченим ніжним смаком. Для приготування тістечок вам потрібні звичайні і недорогі інгредієнти. Часу на приготування тістечок вам буде потрібно чимало, але зате як ці тістечка наситять ваш організм такою солодкою і приємною енергією. Вони подарують вам величезне задоволення. Смак тістечок відмінно підніме вам настрій і життєвий тонус. Ці маленькі смачненькі кульки відмінно поєднуватимуться з ранковою філіжанкою ароматної кави.
Ingredients
Яйце
1 шт.
Цукор
за смаком
Виноград
100 г.
Сир (сирна маса)
200 г.
Сіль
1/4 ч. л.
Вода
1/2-2/3 ст.
Вершкове масло або маргарин
200 г.
Борошно
2 ст.
Preparation steps
01
На робочу поверхню просіяти борошно і викласти порізаний шматочками маргарин або вершкове масло. Порубати борошно з маслом ножем.
02
У холодну воду покласти цукор (1 ч. л.), сіль і розмішати до повного розчинення. У січене борошно з маслом влити холодну воду і швидко замісити тісто.
03
Тісто накрити вологою серветкою або рушником і виставити в холодне місце на 2-3 години (можна залишити в холодильнику на ніч). Тісто дістати з холодильника і розкачати 2 рази, кожен раз складаючи тісто в 3-4 шари.
04
Виноград помити. Розрізати навпіл, видалити кісточки.
05
У сир за смаком додати цукор, також замість сиру можна використовувати готову солодку сирну масу з додаванням родзинок або кураги.
06
Тісто розкачати в пласт, вирізати кружальця, зверху покласти по 1 ч. л. сиру і половинці винограду. Накрити вирізаними кружечками з тіста.
07
Із залишків тіста вирізати дрібні фігурки за допомогою формочки (квіточки, листочки і т.д), змастити їх збитим яйцем і викласти поверх тістечок.
08
Випікати в духовці, нагрітій до 200°С, 15-20 хвилин, до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores