
Пиріг із помідорами
Пиріг із помідорами являє собою закритий пиріг із начинкою з суміші смажених на олії овочів: помідорів, моркви і цибулі з додаванням базиліка. У процесі приготування закритого пирога потрібно розділити приготоване Вами тісто на дві частини, а смачна начиночка буде між ними. Краї пирога необхідно защипнути. Подавати цей смачний, ситний, нескладний у приготуванні пиріг краще гарячим зі сметаною або сирним соусом.
Ingredients
Помідори
9 шт.
Цибуля ріпчаста
3 шт.
Базилік
100 г.
Морква
2 шт.
Борошно пшеничне
300 г.
Маргарин
100 г.
Сіль
0,5 ч. л.
Олія рослинна
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати борошно і сіль, додати нарізаний шматочками розм'якшений маргарин, ретельно перемішати до стану крихти. Обережно додати 5-6 ст. л. води, постійно перемішуючи. Замісити тісто.
02
Розкачати тісто на 2 прямокутних листа, розміром з форму для випікання.
03
Моркву і цибулю очистити, обсмажити на сковороді в рослинній олії, додати подрібнені помідори і нарізаний базилік. Перемішати.
04
Викласти одну частину тіста на деко, змащене олією, на нього розподілити начинку, зверху викласти другий шар тіста, защипнути краї. Випікати при температурі 150ºС, до рум'янцю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores