Пиріг із помідорами - Image

Пиріг із помідорами

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пиріг із помідорами являє собою закритий пиріг із начинкою з суміші смажених на олії овочів: помідорів, моркви і цибулі з додаванням базиліка. У процесі приготування закритого пирога потрібно розділити приготоване Вами тісто на дві частини, а смачна начиночка буде між ними. Краї пирога необхідно защипнути. Подавати цей смачний, ситний, нескладний у приготуванні пиріг краще гарячим зі сметаною або сирним соусом.

Ingredients

Помідори

9 шт.

Цибуля ріпчаста

3 шт.

Базилік

100 г.

Морква

2 шт.

Борошно пшеничне

300 г.

Маргарин

100 г.

Сіль

0,5 ч. л.

Олія рослинна

за смаком

Preparation steps

01

У мисці змішати борошно і сіль, додати нарізаний шматочками розм'якшений маргарин, ретельно перемішати до стану крихти. Обережно додати 5-6 ст. л. води, постійно перемішуючи. Замісити тісто.

02

Розкачати тісто на 2 прямокутних листа, розміром з форму для випікання.

03

Моркву і цибулю очистити, обсмажити на сковороді в рослинній олії, додати подрібнені помідори і нарізаний базилік. Перемішати.

04

Викласти одну частину тіста на деко, змащене олією, на нього розподілити начинку, зверху викласти другий шар тіста, защипнути краї. Випікати при температурі 150ºС, до рум'янцю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пиріг із помідорами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua