Пиріг із баклажанів і м'яса - Image

Пиріг із баклажанів і м'яса

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пиріг із баклажанів і м'яса - це смачне, ситне і просте блюдо. Що ще потрібно, щоб порадувати всю сім'ю! М'ясо, завдяки овочам, виходить дуже м'яким і соковитим, а баклажани надають страві неповторний літній смак. Подавати до столу краще в гарячому вигляді, розрізавши як пиріг і посипавши зеленню. Вживати можна з гарніром або як самостійну закуску.

Ingredients

Баклажани

3 шт.

Сіль

за смаком

Фарш м'ясний

500 г.

Сир твердий

100 г.

Гриби свіжі

100 г.

Борошно пшеничне

за смаком

Вершки

за смаком

Preparation steps

01

Баклажани промити під водою, нарізати уздовж тонкими смужками. Натерти сіллю, залишити на 30 хвилин.

02

Налити в каструлю воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати баклажани, варити протягом 3-4 хвилин до м'якості.

03

Обсмажити на сковороді у вершковому маслі борошно, після додати до борошна вершки. Посолити за смаком.

04

У форму, змащену вершковим маслом, викласти на дно фарш, зверху баклажани, потім нарізані гриби, посипати зверху тертим сиром. Залити все вершковим соусом. Поставити в духовку на 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пиріг із баклажанів і м'яса – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua