Пікантна риба у томатному соусі - Image

Пікантна риба у томатному соусі

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всі знають, що рибу потрібно їсти як дітям, так і дорослим. При мінімальній кількості жирів вона містить в собі багато фосфору, білка. Риба дуже корисна, особливо якщо приготована правильно. Потрібно приділяти багато уваги тому, щоб після приготування якомога більше потрібних речовин збереглося в рибі. Тому наш наступний рецепт точно повинен вас зацікавити. Тушкувати рибу - це чудовий варіант, щоб вона зберегла свої корисні властивості і при цьому була дуже смачною. Томатний соус, який готувати досить просто і легко, надає свіжість і соковитість всій страві, робить її повноцінною. Тому робити гарнір до риби чи ні - ви вирішуєте самі. Бо риба в томатному соусі - це і смачно, і досить поживно.

Ingredients

Біла риба

500 г.

Цибуля

2 шт.

Томатна паста

2 ст. л.

Рослинна олія

10 ст. л.

Лавровий лист

2 шт.

Оцет

1 ч. л.

Лимон

2 дольки

Кріп

за смаком

Сіль

по вкус

Чорний перець

за смаком

Preparation steps

01

Рибу вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем і нарізати на шматки середнього розміру.

02

Обсмажити їх у розігрітій рослинній олії по 1-2 хвилині з кожного боку.

03

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на рослинній олії.

04

Обсмажену рибу перекласти у невелику каструлю, додати смаженої цибулі, томатної пасти, лавровий лист, оцет і пару шматочків лимона. Все акуратно перемішати, накрити кришкою і тушкувати при невеликому кипінні близько 10 хвилин.

05

Кріп дрібно нарізати. Додати його до риби, перемішати, вимкнути вогонь і дати рибі настоятись ще близько 5 хвилин, після чого її можна подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пікантна риба у томатному соусі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua