Паста-салат із тунцем - Image

Паста-салат із тунцем

Number of servings: 6Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Незважаючи на велику кількість складних вуглеводів і відносно високу калорійність, близько 300 ккал в порції, паста повільно засвоюється в шлунково-кишковому тракті. А її властивість створювати відчуття ситості не дозволяє переїдати, а отже не дозволяє гладшати. У пасті присутні рослинні білки з амінокислотним складом, вітамін Е, що уповільнює старіння організму, вітаміни групи В, необхідні для роботи центральної нервової системи, і такі мінеральні речовини, як калій, магній, залізо, кальцій, фосфор і марганець. Тому приготуйте пасту-салат з тунцем. Вона стане для вашої родини збалансованим і корисним повноцінним обідом або вечерею.

Ingredients

Паста

450 г.

Консервований тунець

200 г.

Помідори черрі

500 г.

Маслини без кісточок

100 г.

Оливкова олія

50 мл.

Цедра лимона

0,5 ч. л

Червона цибуля

1 шт.

Петрушка

1 пучок

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Відварити пасту в підсоленій воді 10 хвилин.

02

Збити оливкову олію з тертою цедрою лимона і сіллю. Пасту перемішати з соусом.

03

У пасту додати нарізані черрі, маслини без кісточок, шматочки консервованого тунця, нарізану півкільцями цибулину і подрібнену петрушку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Паста-салат із тунцем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua